Fysiotherapie En Massage Diensten

Medical Massage Service is actief in regio Amsterdam.

MMS is een joint venture met Salbar Health Concept en masseert voor hotels, bedrijven en particulieren in Amsterdam, Utrecht, Schipholrijk en de Ronden Venen.

We zijn reeds 20 jaar actief in het helpen van mensen op het gebied van massage, fysiotherapie en persoonlijk advies.

Ook hebben wij een massage en fysiotherapie praktijk in Vinkeveen.

Verder werken wij op locatie bij diverse bedrijven in Amsterdam, Haarlem, Eemnes en in diverse vijf sterren hotels in Amsterdam centrum.

*In Amsterdam zijn we mobiel werkzaam bij patiënten op locatie, bij bedrijven of in hotels.

We brengen voorrij- en parkeerkosten in rekening.

Fysiotherapie & Massagepraktijk In Vinkeveen

“Mijn cliënten van de welzijnsmassage en medische massage benaderen mij vaak met de vraag of ik ze kan helpen de grote spanning waar zij onder staan te verlichten. Ze willen zich bewust worden van hun eigen lichaam. Kleine en complexe blessures, van bijvoorbeeld danslessen, genezen. Of gewoon prettig ontspannen. Mijn behandelruimte is een rustige, warme en kalme oase in het hart van Vinkeveen. Een ontspannende massagebehandeling kan de spanning en drukte van alledag wegnemen en u beter doen voelen over uzelf en de wereld.”

Boris Feldman

MMS: Één Bedrijf Met Eindeloze Mogelijkheden.

MMS werkt met een ongekend groot netwerk van hooggekwalificeerde masseurs, fysiotherapeuten, osteopaten, integratieve therapeuten en acupuncturisten. U kunt bij ons terecht voor ontspanningstechnieken, pijnvermindering en blessurebehandelingen. Daarnaast adviseren wij u over uw optimale bewegingsmogelijkheden. We helpen u bij lichaamsbewustwording en algemeen welbevinden. Belangrijke derde pijler van MMS zijn de zeer specialistische massages en therapieën. Denk aan de Zweedse massage, heten-stenen massage, diepweefsel massage, sportmassage, aromatherapieën, shiatsu, en structurele integratie therapie. Onze diensten zijn altijd op maat gesneden.

MMS is flexibel en past zich aan individuele behoeften aan.

Medical Massage Service

Massage en Fysiotherapiepraktijk

Openingstijden

  • maandag: 10.00 - 18.00
  • dinsdag: 10.00 - 19.00
  • woensdag: 10.00 - 19.00*
  • donderdag: 10.00 - 19.00
  • vrijdag: 10.00 - 19.00
  • zaterdag: 10.00 - 17.00
  • zondag: Gesloten

Adres

  • Scholeksterlaan 86 3645 KD Vinkeveen
  • Telefoon: 0297 265 802